Tavan Yapay Çiçek Uygulamaları

Tavan Yapay Çiçek Uygulamaları

Günümüzde yapay çiçek uygulamaları popülerliğini daha da arttırmış durumda. Mimari çalışmalar içerisinde mutlaka yer alan yapay çiçekler her mekanda mevcut. Modern Dekor Adana yapay çiçek, dikey bahçe, gül duvar, tavan, bahar dalı ve yapay ağaç gibi uygulamaları profesyonel ekibi ile uygun fiyat hizmeti sunmaktadır. Tavana uygulanan yapay çiçek uygulamaları alana ve konsepte özel olarak tasarlanıyor. Sarmaşık, dikey bahçe ya da bahar dalı gibi uygulamalar yapılabiliyor.

yapay çiçek tavan uygulamaları

Tavan Yapay Çiçek Uygulamaları Nedir?

Tavana uygulanabilecek olan yapay çiçek dekorlarının bir sınırı yoktur. Gerçeğini birebir benzerliği ile binlerce çeşit yapay çiçeklerle tavan uygulaması yapılabilir. Modern Dekor kişiye ve konsepte özel olarak hizmet veriyor. Öncelikle alanınıza uyum sağlayacak uygulamalar dijital ortamda çiziliyor daha sonra profesyonel ekibi ile özenle uygulanıyor. Uygulama yapılacak alanların da bir sınırı yoktur. Güzellik merkezi, restoran, ev, ofis, alışveriş merkezi, erkek kuaförü, avukatlık bürosu, kır bahçesi ve daha fazla alana uygulama yapılıyor. Örneğin güzellik merkezlerine daha açık çiçekler tercih edilirken, restoranlara daha yeşil uygulamalar yapılmaktadır. Uygulama sonrası alanınızın estetik görüntüsü değişirken yaydığı atmosferi tüm misafirler hisseder. Fotoğraf severler için popüler bir dekorasyondur.

yapay çiçek tavan uygulamaları fiyatları

Yapay Çiçek Bakımı Nasıl Yapılır?

Yapay çiçekler canlı çiçekler gibi bakım gerektirmez. Canlı çiçekler güneşe, ışığa, havaya ve suya ihtiyaç duyarken yapay çiçekler yıllar geçse de aynı görüntüsünü korumaktadır. Modern Dekor 1. sınıf ürünler kullandığı için zaman geçse de ilk tazeliğini koruyor. Tozu için özel bir spreyi mevcuttur. Sprey sıkıldığı takdirde kendi tozunu direkt olarak atmaktadır.

dikey bahçe tavan uygulaması

Yapay çiçek uygulamalarının sonu ve sınırı yoktur. Her uygulanan alana özel olarak tasarlanır. Bu sayede her alan bir diğer alan uygulamasından farklı olduğu için tüm uygulamalar dikkat çeker. Detaylı bilgi ve fiyat teklifi için Modern Dekor’a ulaşmayı unutmayın!

27.05.2024
24
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Modern Dekor
Modern Dekor
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1