Neden Yapay Gül Duvarı Tercih Etmeliyim?

Neden Yapay Gül Duvarı Tercih Etmeliyim?

Yapay gül duvarı günümüzde estetik görüntü ve konsept olarak önemli bir dekorasyon. Güllerin çeşitli renkleriyle işlenerek oluşan gül duvarı, alanlarınızı baştan yaratıyor. Modern Dekor Adana gül duvar uygulaması uygun fiyat hizmeti vererek Türkiye’nin her ilini renklendiriyor. Konsepte göre tasarlanan bu gül duvarı uygulamaları isteğe göre yeşil bitkilerle de aranje edilebiliyor. 2024 yılında popülerliği ve mekanlardaki önemi oldukça artmış durumda.

yapay gül duvarı uygulaması metrekare fiyatı

Yapay gül duvarı uygulamasını tercih etmeniz için çokça sebep sayabiliriz. Müşteri potansiyelini artırır, huzurlu bir yaşam alanı yaratır ve fotoğrafseveler için ideal bir yapay çiçek dekorasyonudur. Yapılan gül duvarı uygulamasının ortasına neon tabela ile isteğe göre yazılarak yazarak bu görüntüye bir artı da katabilirsiniz.

yapay gül duvarı uygulaması

Yapay Gül Duvarı Bakımı Nasıl Yapılır?

Yapay çiçekler gerçek çiçekler gibi bakıma ihtiyacı yoktur. Sulama ya da gübreleme gerektirmez. Bu sayede uzun süre geçse de ilk günkü canlılığını ve tazeliğini korumaya devam eder. Tozlanma ya da kirlenmeye karşılık özel spreyleri mevcuttur. Herhangi bir toz bezi ya da nemli beze gerek yoktur.

gül duvarı uygulaması nasıl yapılır

Yüzlerce çeşit gül ve yaprakların birleşmesiyle oluşan gül duvarı uygulaması, yapay çiçek uygulamaların gözde dekoru haline geldi. Modern Dekor profesyonel ekibi ile yosun ya da yaprakların üzerine gülleri işleyerek duvara monte eder. Bu şekilde alanınızda muhteşem bir görüntü ve ambiyans yaratır. Üstelik Modern Dekor uygun fiyat hizmeti veriyor. Metrekare fiyatı alan ölçülerinize bağlı olarak ürün yoğunluğuna göre değişebilir. Bu nedenle Modern Dekor’a ulaşarak fiyat teklifi alabilirsiniz.

08.05.2024
31
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Modern Dekor
Modern Dekor
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1
Site Haritası