tr

Bambu Uygulamaları

Anasayfa » Bambu Uygulamaları

Yapay Bambu ve Yapay Bambu Ağacı, Çiçek ve Seperatör Dekorasyonu Hizmetleri

Yapay Bambu ağacı, çiçek ve çubuk gibi ürünleri nerede olursa olsun bulunduğu alana her zaman güzel yönde farklı bir hava katmıştır. Gerek işletmelerde gerek ise evlerde tüm alanlara uyum sağlar. Yapay bambu dekorasyonu ile İşyeri ve Ofisinizde veya evinizde Yapay Seperatör Dekorasyonu uygulamaları yapabilirsiniz. Farklı uzunluk seçenekleriyle Modern Dekor’un profesyonel ekibi tarafından işlenir. Düşünülen alana göre uyumlu saksı içerisinde dilediğiniz bambu adetlerini kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Yapay Bambu Nedir?

Bambu, buğdaygiller familyasındandır. Bambu bitkisinin yaklaşık 90 adet farklı cinsi vardır. Ağaç gibi görünen ve sert bir kabuğa sahip bir bitkidir. Bambu çoğu alanda kullanılır fakat en çok dekorasyon olarak kullanım sağlanır. Ağırlıklı olarak iç dekorasyonlarda tercih edilse de dış dekorasyonlarda da sıkça kullanılmaktadır.

Yapay Bambu Dekorasyon Fikirleri

Her alana uyum sağlayacak olan bambu kullanıldığı yerde modern ve şık bir görüntü sağlıyor. Bambu dekorasyonda sınır yoktur. Bambu, duvar ve tavan kaplama olarak dekor edilebilir. Bu sayede uygulanan yere çok şık ve egzotik görüntü sağlar. Mekanlarınızda ve evlerinizde hoş görüntüye sahip olmak için bambuyu tercih edebilirsiniz. Çünkü bambu kullanımı tamamen hayal gücüne ve sizlere bağlı olarak farklı şekillerde dekor edilebilir.

    Whatsapp
    Modern Dekor
    Modern Dekor
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    Trustpilot